Primavera. Editia 4.Greenmania.

neo galateca 2

Din 24 februarie la NeoGalateca deschidem larg portile primaverii si ne lasam invadati de culori vibrante si intense. Timp de doua saptamani, intre 24 februarie si 11 martie, 20 de artisti si designeri romani isi dau intalnire la salonul dedicat artei şi designului, ilustraţiei, bijuteriei de autor şi designului vestimentar Primavera, aflat la a IV-a editie, cu cele mai noi lucrari si colectii, celebrand Greenmania. Vineri, 24 februarie,ora 19:00, de Dragobete, va asteptam sa celebram primavare si Greenmania cu un eveniment dedicat artei şi designului.

neo11

IMG_0891

La Primavera gasesti cadouri originale, unicate, colecţii capsulă pentru mărţişor sau 8 martie. Designeri vestimentari, autori de bijuterie contemporana, artisti si colectionari de obiecte vintage pun flori si culori pe creatiile lor. La NeoGalateca sustinem pasiunea pentru arta si design cu cea mai cool selecţie de cadouri la preţuri atractive.

IMG_0901 (1)

Printre invitati: AS X2 ACURRATOR, Izabela Mandoiu, Bluzat, Rad Playground, Adelina Ivan, Reprobable, Anamaria Pop, D’apre, Marie Nouvelle, Efemere by Hamid Nicola Katrib, Laura Olaru, Fandacsia, Le DotGloryBox, Paul Popa, Raluca Buzura, Gradinile Voctoriei, Nazarcea Grup. De la Primavera nu va lipsi nici cornerul cu accesorii vintage.​

IMG_0889